Winter

Halvdagstur

Bli kjent med hundene i hundegården. Å gå blant 30 løse hunder i en flokk, er en opplevelse i seg sjøl.

Halvdagstur er en fantastisk fin tur i variert terreng og passe lang for både de med og uten erfaring. Turen starter i skogen, går i stigning og gjennom seterlandskap.  Jeg kjører først med 3 gjestespann bak, maks 5. 
Alle over 12år kan kjøre egen sleden. 

Turen er cirka 18 km og vil dere være effektivt på sleden i ca en og halvannen time opp til to timer. Totalt vil hele opplegget vare ca 2,5 time.

Barn under 12 år kan være med på 18km sittende på med en voksen som styrer eller med en guide.  Vi anbefaler fra 7 år da det kan bli kaldt vær, men avhenger veldig av hvor vant dere er til å være ute, riktige klær osv.


Dagstur 

Bli gjerne med på klargjøring av spann og ta av når dere er tilbake og bli kjent med hundene i hundegården. Å gå blant 30 løse hunder i en flokk, er en opplevelse i seg sjøl
Dere er maks 4 pers + 1-2guider, så vil dere lære mye hundekjøring på denne dagen.  Turen går i variert terreng over Tylldalen. På tur, stopper vi og lager varm mat  (Suppe eller pølser og lompe, litt avhengig av vær og mulighet til å lage bål)

Booking
Overnattingstur

En herlig vinteropplevelse hvor du kjører og tar vare på ditt eget hundespann. Dermed vil du bli kjent med hundene og deres personligheter.

Vi tar deg med på en fin tur i den norske fjellheimen og avslutter turen på kennelen ca kl 13:00 dagen etter etter at vi har overnattet i en lavo. Lavoen kan varmes opp med peisen, men er uten strøm. 


Ta med egen sovepose hvis du har. 


A few facts

35

Dogs

365

Days

7

Ways to enjoy nature

Google Analytics

Google Analytics er en tjeneste som brukes på nettstedet vårt som sporer, rapporterer trafikk og måler hvordan brukere samhandler med nettstedets innhold for at vi skal forbedre det og tilby bedre tjenester.

Facebook

Hjemmesiden vår lar deg like eller dele innholdet sitt på Facebooks sosiale nettverk. Ved å aktivere og bruke den godtar du Facebooks personvernregler: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Integrerte tweets og delingstjenester på Twitter brukes på vår hjemmeside. Ved å godta og bruke disse samtykker du til Twitter personvernregler: https://help.twitter.com/no/rules-and-policies/twitter-cookies